unknown hannah fan
Število prispevkov : 200 Join date : 06/04/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: [predstavitev] eučolinek <3 Tor Apr 06, 2010 10:22 pm | |
| - >>ime: Eva
>>rojstni datum: 6.11.1997 >>rojstni kraj: Ptuj >>družina: mama+ati & sestra >>živali: mačka >>slika (po želji): mmm... ne da se mi še slike dat xD
>>naj pevka: Marit Larsen >>naj pevec: // >>naj pesem: You`ve got the love >>naj igralka: Kristen >>naj igralec: Robert >>naj film: Twilight >>naj serija: Gossip girl >>naj nanizanka: Will&Grace >>naj risanka: Nimam pojma xD
>>kaj ti pomeni Miley: hmm.. veliko, dosti, ... >>kdaj si jo začela spremljati: ne dolgo nazaj -> pred tem je niti nisem dobro poznala ( to sem zaj tak napisala kot dda sem zaj nnjena frendica xD ) oziroma še nisem vedla skoro nič o njej, pol pa sem se reg. na forum o njej in Justinu in sem zvedla več o njej in sem jo posledično tudi začela spremljat. >>kaj ti je na njej všeč: hmm.. skoraj vse >>kateri družinski član ti je naj: //
edit: dodajam še msn: [You must be registered and logged in to see this link.] -> lahko dodate
Nazadnje urejal/a eučolinek <3 Čet Apr 08, 2010 1:52 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
Whitney BOSS
Število prispevkov : 98 Join date : 26/02/2010
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] eučolinek <3 Tor Apr 06, 2010 11:30 pm | |
| welcome! Marit Larsen morm priznat da prvič slišim zanjo :) kakšno zvrst glasbe pa poje? | |
|
unknown hannah fan
Število prispevkov : 200 Join date : 06/04/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] eučolinek <3 Sre Apr 07, 2010 7:37 pm | |
| hvala -> na youtube napiši marit larste -> if a song could get me you in boš slišala -> drugače je ta meni njena naj pesem ;D | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [predstavitev] eučolinek <3 | |
| |
|