Whitney BOSS
Število prispevkov : 98 Join date : 26/02/2010
| Naslov sporočila: IŠČEMO! Pon Apr 05, 2010 4:15 pm | |
| Tukaj bomo pisali, katere člane moderator teama iščemo ! | |
|
Whitney BOSS
Število prispevkov : 98 Join date : 26/02/2010
| Naslov sporočila: Re: IŠČEMO! Pon Apr 05, 2010 4:16 pm | |
| za začetek iščemo promotorja (talker)... promotor promovira (golašuje) forum SMILEY lahko po ostalih forumih VENDAR z njihovimi pravili (torej ne prek zs, podpisa, itd. če forum tega ne dovoljuje)... ob razglasitvi da si promotor dobiš posebno stopnjo ter vpogled v temo namenjeno le promotorjem
Če si zainteresirana piši meni (@teia) na ZS izpolnjen spodnji obrazec: up. ime: stopnja: izkušnje (tudi če jih nimaš imaš možnosti): zakaj ta stopnja: boš pridno "delala": še kaj drugega:
naslov zasebnega sporočila: talker! | |
|
unknown hannah fan
Število prispevkov : 200 Join date : 06/04/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: IŠČEMO! Ned Maj 23, 2010 3:56 pm | |
| Ker je forum zadnje čase manj aktiven iščemo 'pridne' člane moderator teama, ki bi nam res pomagali pri forumu. Iščemo: - moderatorja ( co-boss ) - promotorja ( talker ) - novinarja ( reporter ) up. ime: stopnja: izkušnje (tudi če jih nimaš imaš možnosti): zakaj ta stopnja: boš pridno "delala": še kaj drugega: vsi zainteresirani izpolnite zgornjo prijavnico in mi jo čimprej pošljite po zs !
Nazadnje urejal/a EV!a Pon Jul 12, 2010 3:21 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
unknown hannah fan
Število prispevkov : 200 Join date : 06/04/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: IŠČEMO! Pon Jul 12, 2010 9:32 am | |
| - EV!a je napisal/a:
Ker je forum zadnje čase manj aktiven iščemo 'pridne' člane moderator teama, ki bi nam res pomagali pri forumu. Iščemo: - moderatorja ( co-boss ) - promotorja ( talker ) - novinarja ( reporter ) up. ime: stopnja: izkušnje (tudi če jih nimaš imaš možnosti): zakaj ta stopnja: boš pridno "delala": še kaj drugega: vsi zainteresirani izpolnite zgornjo prijavnico in mi jo čimprej pošljite po zs ! ŠE VEDNO IŠČEMO .. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: IŠČEMO! | |
| |
|