Whitney BOSS
Število prispevkov : 98 Join date : 26/02/2010
| Naslov sporočila: LOGOTIP! Tor Avg 03, 2010 10:35 pm | |
| Kakor ste vidli smiley nima svojega logotipa. Zakaj ta tema? Čisto preprosto. Če imaš ideje, art žilico ter program kjer ustvarjat, te vabim da poskusiš nardit logotip za forum smiley ;$ Seveda brez nagrade in podobnih reči ne gre skozi ( ) torej pač vsak ki bo poslal logotip bo dobil 100 smileyev, logotip ki ga bomo izbrali (z glasovanjem, kjer boste tudi vi oddali svoj glas) pa dobi še banner + ikonco od mene (Whitney) narejeno samo zanjo! Tako da zbiramo logotipe! ni omejeno koliko jih narediš, vse pošlji meni (Whitney) na zasebno sporočilo želim ti veliko lepega ustvarjanja! | |
|
;;MusicJunkie hannah fan
Število prispevkov : 128 Join date : 19/04/2010 Age : 28 Kraj : Everywhere
| Naslov sporočila: Re: LOGOTIP! Sre Avg 04, 2010 12:34 am | |
| al lahko vprašam neki neumnega?
Kaj točno je logotip? | |
|
Whitney BOSS
Število prispevkov : 98 Join date : 26/02/2010
| Naslov sporočila: Re: LOGOTIP! Sre Avg 04, 2010 2:17 am | |
| Torej prva stvar, to ni nekaj neumenga ker ni nujno da vsak to ve in je čisto prav da si vprašala ((: Logotip je slikca, napis ali celo oboje skupaj predstavlja pa forum ali pa zaščiti slike (od miley v tem primeru) tako da jih ni mogoče ukrasti. Primer logotipa [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
;;MusicJunkie hannah fan
Število prispevkov : 128 Join date : 19/04/2010 Age : 28 Kraj : Everywhere
| Naslov sporočila: Re: LOGOTIP! Sre Avg 04, 2010 11:58 am | |
| aha :)) ful ti hvala. nisem vedla kaj točn je to pa sem vprašala ga bom šla pol delat | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: LOGOTIP! | |
| |
|